Over MIJ

"Beauty is being the best version of yourself on the inside and out"

Zolang ik mij kan herinneren was ik gefascineerd door wat make-up met een gezicht kan doen. Uren kon ik voor de spiegel staan en make-up looks nadoen van de sterren in de bladen. Een visagie- en haarstyling opleiding waren een logische stap om van mijn passie mijn werk te maken. Na jarenlange ervaring in het veld, ben ik mijn eigen visagieschool, Make-up Academy, gestart. Hier leerde ik het vak aan mensen die net zo gepassioneerd waren over het vak als ikzelf. Het afwisselende werk op verschillende locaties en het creatief zijn begon ik te missen, waardoor ik na 8 jaar besloot te stoppen met mijn visagieschool en mij weer bezig te houden met het uitvoeren van het vak. 

Inmiddels heb ik honderden vrouwen “onder de kwast” gehad. Zij hadden één ding met elkaar gemeen, het delen van hun onzekerheden met mij. Of het nu ging over uiterlijk, lichaam, relatie of werk; alles werd mij toevertrouwd. Veel vrouwen kon ik op weg helpen en een beter gevoel geven door mijn expertise als visagiste en als ervaringsdeskundige. Ervaringsdeskundig op het gebied van het overwinnen van mijn eigen onzekerheden, maar ook verkeerde keuzes in relaties, carrière en het eeuwige willen pleasen, waardoor je jezelf verliest. Ik merkte dat ik vrouwen een beter gevoel kon geven door een touch-up aan het uiterlijk te geven, maar ook aan het innerlijk.
Inmiddels heb ik vele cursussen en een opleiding Symbolische Psychologie volgens Jung gevolgd. Met al deze kennis is de “touch-up voor je Inner Beauty” ontstaan. Een sparringsessie in een ontspannen setting, op een event of retreat. Wil je hier meer over weten klik dan hier